Çözüldü Windows Gezgini donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RequiemKarga

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Öncelikle selamlar.
Bir süredir Windows üzerinde yaşadığım sıkıntım var. Önce her şey normal çalışıyor ama bir süre sonra fotoğrafların olduğu klasör en başta olmak üzere yüklenemez hale geliyor. Thumbnailsler kayboluyor, yerine standart mavi iconları geliyor, hatta çoğunlukla beyaz dosya olarak gözüküyor. Tıkladığımda gezgin donuyor, epey bekletiyor kendine gelmek için. Hatta ekte ekran görüntüsünü gönderdiğim hale geliyor. Bilgisayarıma girmek istediğimde tepedeki yükleme yerindeki yeşil bar dolmuyor ve hiçbir şey gelmiyor ekrana. Bazı fotoğrafları silmek istediğimde photos.exe kullanıyor silemezsiniz diyor. Photos.exe Windows'un fotoğraf görüntüleyicisi. Silip tekrar yükledim olmadı. Hemen akla gelen virüs. İlk Defender ile taradım. Sonra Kaspersky ile, ardından da AdwCleaner ile.
Sistem hatası mı diye scannow komutunu kullandım.
Aklıma gelen ya da bulabildiğim her şeyi denedim ama çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Not: Format en son çözüm çünkü sistemi silmek gerçekten çok zor. İşlerim dolayısı ile tekrar baştan her şeyi kurmak ayarlamak gerçekten ömürlük iş.

1212.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum format attım ama yine aynı şekilde devam ediyor siz çözüm buldunuz mu?
Maalesef... Çok uğraştım. Denediğim herşeyi yaptım ama bir çözüm bulamadım.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum format attım ama yine aynı şekilde devam ediyor siz çözüm buldunuz mu?
Sanırım çözdüm. Bende ki sorun windows fotoğraf görüntüleyicindeymiş. Store üzerinden başka program indirdim. 4 Gündür hiç sorun çıkarmadı. Sanırım görütüleyici sistemi bozuyordu
Maalesef... Çok uğraştım. Denediğim herşeyi yaptım ama bir çözüm bulamadım.

Sanırım çözdüm. Bende ki sorun windows fotoğraf görüntüleyicindeymiş. Store üzerinden başka program indirdim. 4 Gündür hiç sorun çıkarmadı. Sanırım görütüleyici sistemi bozuyordu

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı