Stalin Roll Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar geçenlerde görev yöneticisine girdim ve Windows gezginin işareti resimdeki gibi farklı görünüyordu. Sebebi nedir? Dosya Ekleri resim_2025-07-18_122502281.png 1,6 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar geçenlerde görev yöneticisine girdim ve Windows gezginin işareti resimdeki gibi farklı görünüyordu. Sebebi nedir?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.687 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 18 Temmuz 2025 #2 Stalin Roll dedi: Arkadaşlar geçenlerde görev yöneticisine girdim ve Windows gezginin işareti resimdeki gibi farklı görünüyordu. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Orjinal iso mu? Virüs var mı? Tam Tarama yaptınız mı? User32.dll dosyasıydı sanırsam. Hasar almış olabilir. Veya 3. parti yazılım değiştirmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Stalin Roll dedi: Arkadaşlar geçenlerde görev yöneticisine girdim ve Windows gezginin işareti resimdeki gibi farklı görünüyordu. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Orjinal iso mu? Virüs var mı? Tam Tarama yaptınız mı? User32.dll dosyasıydı sanırsam. Hasar almış olabilir. Veya 3. parti yazılım değiştirmiş olabilir.