H HakanGuzelgulgen Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #1 Windows Görevleri İçin Ana Bilgi İşlemi bilgisayarı gerçekten çok zorluyor ve fan neredeyse hiç durmuyor yardımlarınızı bekliyorum. Bir de bilgisayar garanti içerisinde olduğundan dolayı fan temizliği, macun değişimi gibi işlemler yapamıyorum.
Windows Görevleri İçin Ana Bilgi İşlemi bilgisayarı gerçekten çok zorluyor ve fan neredeyse hiç durmuyor yardımlarınızı bekliyorum. Bir de bilgisayar garanti içerisinde olduğundan dolayı fan temizliği, macun değişimi gibi işlemler yapamıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mayıs 2015 #2 Bütün Windows güncelleştirmeleri yüklü mü ? Bir de Process Explorer EG'si alalım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Mayıs 2015 #3 ASC programını da kaldırın.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #4 Kaldırsa da farketmez bence. İşi bitirmiş gibi.
H HakanGuzelgulgen Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #5 İsteğe bağlı güncellemeleri yaptım ve şuanda CPU'yu zorlayan bir program yok. Fandan da rahatsız değilim şuan. Birde işi bitirmiş gibi derken korkutmayın lütfen ASC sıcaklığa falan bakmak için kullanıyorum, silmemin yararı olur mu gerçekten ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2015
İsteğe bağlı güncellemeleri yaptım ve şuanda CPU'yu zorlayan bir program yok. Fandan da rahatsız değilim şuan. Birde işi bitirmiş gibi derken korkutmayın lütfen ASC sıcaklığa falan bakmak için kullanıyorum, silmemin yararı olur mu gerçekten ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Mayıs 2015 #6 HakanGuzelgulgen dedi: ASC sıcaklığa falan bakmak için kullanıyorum, silmemin yararı olur mu gerçekten ? Genişletmek için tıkla... Yararı, zararlı bir şeyi kaldırmak olur. Sıcaklıklara Aida64 ile bakabilirsin.
HakanGuzelgulgen dedi: ASC sıcaklığa falan bakmak için kullanıyorum, silmemin yararı olur mu gerçekten ? Genişletmek için tıkla... Yararı, zararlı bir şeyi kaldırmak olur. Sıcaklıklara Aida64 ile bakabilirsin.
W Weird flex Kilopat Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2015 #7 Bence sorun hiçbir programla alakalı değil, sorun işletim sisteminde. Bu işin çıkış yolu format gibi. Az ihtimal ama virüs olabilir, Combofix ile tara.
Bence sorun hiçbir programla alakalı değil, sorun işletim sisteminde. Bu işin çıkış yolu format gibi. Az ihtimal ama virüs olabilir, Combofix ile tara.