P prothrippe Picopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Güç modum dengelide ve ben CMD üzerinden yüksek performans/üstün performans seçeneklerini eklemek için kod yazıyorum enterlıyorum sonrasında bu güç planları gelmiyor balanced olarak kalıyor.
Güç modum dengelide ve ben CMD üzerinden yüksek performans/üstün performans seçeneklerini eklemek için kod yazıyorum enterlıyorum sonrasında bu güç planları gelmiyor balanced olarak kalıyor.
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 Komut satiri yerine windows arayuzu ile neden eklemiyorsun?
Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 3 Haziran 2023 #3 Bende de güç ayarları vardı, değiştiriyordum ama bir etkisi olmuyordu. Anakart'ın Bios güncellemesini yaptıktan sonra sorun çözüldü.
Bende de güç ayarları vardı, değiştiriyordum ama bir etkisi olmuyordu. Anakart'ın Bios güncellemesini yaptıktan sonra sorun çözüldü.
P prothrippe Picopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #4 becy dedi: Komut satiri yerine windows arayuzu ile neden eklemiyorsun? Genişletmek için tıkla... nasıl ekleyeceğim onu?
becy dedi: Komut satiri yerine windows arayuzu ile neden eklemiyorsun? Genişletmek için tıkla... nasıl ekleyeceğim onu?