Merhaba arkadaşlar Windows 10 Pro son sürüm kullanmaktayım. Sistem özelliklerini görsel olarak paylaşıyorum. Sıkıntım şöyle Ryzen balanced güç planı ile kullanıyorum sistemi. Ama her açılışta dengeli mod seçilmiş oluyor. Her seferinde aynı işlemi yapıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü? İnternette kaynak bulamadım. Ek olarak anakarttan dolayı MSI Dragon Center kullanıyorum orada zaten sürekli Ryzen balanced seçili.
Merhabalar, sorunum güç planının değişmemesi ile ilgili. Dengeli'den yüksek perfomansa alıyorum ama anında geri dengeli'ye dönüyor. AsusAI kurulu idi sanırım ondan sonra böyle oldu, silmeme rağmen
Merhabalar, sorunum güç planının değişmemesi ile ilgili. Dengeli'den yüksek perfomansa alıyorum ama anında geri dengeli'ye dönüyor. AsusAI kurulu idi sanırım ondan sonra böyle oldu, silmeme rağmen
Düzelmedi hocam görselde eklediğim gibi yine başlangıç durumu, dragoncenter ı işlemci sıcaklığını takip etmek haricinde kullanmıyorum onu mu kaldırsam acaba? Başka fikri olan yok sanırım.