Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Tekrar başladıktan sonra yüzde 21 civarında kapanmıştı tekrar denedim yüzde 50 de kapandı.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Xhaka dedi: Tekrar başladıktan sonra yüzde 21 civarında kapanmıştı tekrar denedim yüzde 50 de kapandı. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorundur. Xhaka dedi: Tekrar başladıktan sonra yüzde 21 civarında kapanmıştı tekrar denedim yüzde 50 de kapandı. Genişletmek için tıkla... Hngi işleme gelip kapanıyor ve Win kaç.
Xhaka dedi: Tekrar başladıktan sonra yüzde 21 civarında kapanmıştı tekrar denedim yüzde 50 de kapandı. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorundur. Xhaka dedi: Tekrar başladıktan sonra yüzde 21 civarında kapanmıştı tekrar denedim yüzde 50 de kapandı. Genişletmek için tıkla... Hngi işleme gelip kapanıyor ve Win kaç.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Afyondayı dedi: Yazılımsal bir sorundur. Hngi işleme gelip kapanıyor ve Win kaç. Genişletmek için tıkla... Windows 10 3.işlem son işlem olan.
Afyondayı dedi: Yazılımsal bir sorundur. Hngi işleme gelip kapanıyor ve Win kaç. Genişletmek için tıkla... Windows 10 3.işlem son işlem olan.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Xhaka dedi: Windows 10 3.işlem son işlem olan. Genişletmek için tıkla... Peki FreeDOS mu aldınız yorsa önceden kurulu muydu? Xhaka dedi: Windows 10 3.işlem son işlem olan. Genişletmek için tıkla... Flaşdan kurulum yapıyorsanız eski olma imkanı yazılımın.
Xhaka dedi: Windows 10 3.işlem son işlem olan. Genişletmek için tıkla... Peki FreeDOS mu aldınız yorsa önceden kurulu muydu? Xhaka dedi: Windows 10 3.işlem son işlem olan. Genişletmek için tıkla... Flaşdan kurulum yapıyorsanız eski olma imkanı yazılımın.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Afyondayı dedi: Peki FreeDOS mu aldınız yorsa önceden kurulu muydu? Flaşdan kurulum yapıyorsanız eski olma imkanı yazılımın. Genişletmek için tıkla... Flashdan yapmıyorum bendeki sürüm 15'lerde bir şey idi güncel yazılımı bilmiyorum.
Afyondayı dedi: Peki FreeDOS mu aldınız yorsa önceden kurulu muydu? Flaşdan kurulum yapıyorsanız eski olma imkanı yazılımın. Genişletmek için tıkla... Flashdan yapmıyorum bendeki sürüm 15'lerde bir şey idi güncel yazılımı bilmiyorum.
A Afyondayı Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #6 Xhaka dedi: Flashdan yapmıyorum bendeki sürüm 15'lerde bir şey idi güncel yazılımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel olan yazılı bulma imkanın varsa onu dene yoksa flashdaki Home sürümünü kurmayı dene.
Xhaka dedi: Flashdan yapmıyorum bendeki sürüm 15'lerde bir şey idi güncel yazılımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel olan yazılı bulma imkanın varsa onu dene yoksa flashdaki Home sürümünü kurmayı dene.