Windows 10 güncellemesinden sonra aygıt yöneticisinde sarı ünlem var. Bu yüzden laptop klavyesi, USB klavye ve touchpad kullanılmaz hale geldi. 2 gün önce de aynısı olmuştu sistem geri yükleme yaparak halletim, şimdi açtım bilgisayarı aynı sorun var sistem geri yükleme yapmaya çalıştığımda hata kodu veriyor. Aygıt yöneticisinde ki klavyeler hatası Kod 19 olarak geçiyor.
Hata veren tüm aygıtlara sağ tıklayıp Kaldır deyin. Ardından herhangi bir aygıta sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tarayın. Ayrıca Windows'un 1703 sürümde ve güncelleştirmelerin yapılı olduğundan emin olun.
Kusura bakmayın , konuşma banı yediğim için geri dönemedim size. Yardımınız için teşekkür ederim fakat sorunu şu şekilde çözdüm;
regeditten: Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318} mouclass ve {4d36e96c-e325-11ce-bfc1-08002be10318} ktshunk upperfilters silinmiş onları yazdığımda sorun ortadan kalktı sistem en son sürümde güncel. Konu kilitleyebilirsiniz teşkkürler.