Windows güncelleme sonrası "no signal" hatası

Philologically

Megapat
Daha fazla  
Dün gece bilgisayarımda güncelle ve yeniden başlat seçeneğine tıkladıktan sonra bir daha ekrana görüntü gelmedi. Windows yüklenmesi için ekranda yuvarlak döndükten sonra no signal yazıyor ve öyle kalıyor. Ekran kartını, RAM'leri, hatta BIOS pilini dahi söküp taktım, var mı toz diye baktım, farklı bir kablo da denedim ama yine de olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Güvenli mod ile açmayı denedin mi? Windows'a geçene kadar görüntü geliyor, Windows açılacakken gidiyorsa donanımsal bir problem yoktur.

Giremedim güvenli moda, elimde de Windows usb's yok şu an. Usb boot yapıp deneyeceğim eve gidince.
Güvenli mod ile açmayı denedin mi? Windows'a geçene kadar görüntü geliyor, Windows açılacakken gidiyorsa donanımsal bir problem yoktur.

Şu an güvenli moda girdim, son yüklenen güncellemeyi kaldırıyorum. Düzelmezse reset atayım ama nasıl yapıcam? Sonuçta ekranda bir şey çıkmıyor, o da mı güvenli moddan oluyor?

Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Güncellemeleri kaldırdım ve düzeldi bilgisayar fakat hala güncelle seçeneği karşıma çıkıyor ve korkuyorum yüklersem aynısı olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…