Kullandığım HDD sorunlu ve yavaş çalışıyor açılışı falan fakat öyle böyle kullanıyordum. Dün bir güncelleme geldi yaptım ve bir daha açılmadı. Şifremi giriyorum ana ekranı yükleyemiyor siyah ekran sadece fare oynuyor, başlatma seçeneklerini açıp oturumu kapatıp tekrar şifreyi giriyorum ve aynı. Sorun HDD kaynaklı mı yoksa güncelleme kaynaklı mı? Düzeltme şansım yoksa yeni HDD diye düşünüyorum yenisini alacağım.
CTRL+alt+delete kombinasyonu ardından görev yöneticisini çalıştır. Dosya > yeni görev çalıştır kısmına ''explorer.exe" yazarak çalıştırmayı dene ve mümkünse SSD'ye geçmeye çalışın. Windows 10 HDD ile kullanıldığında ölüm gibi olabiliyor.
CTRL+alt+delete kombinasyonu ardından görev yöneticisini çalıştır. Dosya > yeni görev çalıştır kısmına ''explorer.exe" yazarak çalıştırmayı dene ve mümkünse SSD'ye geçmeye çalışın. Windows 10 HDD ile kullanıldığında ölüm gibi olabiliyor.
Güncellemeyi nasıl sileceğim bilgim yok.
Evet SSD sparişi verdim eski HDD çöp oldu gitti 500 GB yakın veri vardı ama sağlık olsun, akıl sağlımdan değerli değil.
Görev yöneticisi falan hiçbir şey açılmıyor.
Şimdi de bu hatayı aldım.
Güncellemeyi nasıl sileceğim bilgim yok.
Evet SSD sparişi verdim eski HDD çöp oldu gitti 500 GB yakın veri vardı ama sağlık olsun, akıl sağlımdan değerli değil.