Windows güncellemeleri yarıda kaldı

MrNeoN

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1060 6 GB
İşlemci
İ7 8.Gen
Merhaba, oyun oynarken oyunum donup kapandı normalde hiç olmuyor. Bende laptop uzun günlerdir açık diye yeniden başlatayım dedim. Ekran ölçeği %125 de açıldı. Parlaklık ayar kısmı gitti ekranın. Ekran özelliklerine baktım 144Hz ekran 60 olarak gözüküyordu. Oyunu açtım Client beyaz şekilde kaldı. Windows Update kısmına girdiğimde aşağıda attığım ekran görüntüsünü gördüm. Tümünü yeniden dene dediğimde de başarısız diyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Kendi kendine arka planda güncelleme yaparken mi yarıda kesildi ne oldu anlamadım.

Edit. Tümünü yeniden dene dediğimde sadece Logitech, Steelseries, Samsung gibi ek program yazılımları tamamlandı diyor. İntel, Nvdia gibi yazılımlar olmuyor.

Sürücüleri manuel olarak yükle. Eğer 23H2'nin güncellemelerini yapıyorsa 24H2'ye yükseltme, eğer yapamıyorsa 24H2'yi manuel olarak yükle.
Teşekkürler deneyeyim

Güncellemelerin hangi sürüm olduğunu nereden anlayacağım?

Güncellemelerin hangi sürüm olduğunu nereden anlayacağım?
Yapılan güncellemede "2024-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 23H2 12 Toplu Güncelleştirmesi" diye gözükür. Orada 23H2 yada 24H2 yazar. Tabii ek olarak defender güncellemeleri var ama onlar sistem güncellemesi değil ve bu şekilde yazmaz.

Güncelleme geçmişine bakarak ta teyit edebilirsiniz.

Sanırım 23H2 güncellemeleri yapılmış.

Sürücüler güncellenmiyor sil yeniden yükle desem de hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…