Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, windows 10'a yeni geçtim. Bu windows update otomatik olarak güncelleme yapıyor. Güncelleme yaparken internetimi hiçbir şekilde kullanamıyorum. İnterneti o uygulama için kısıtlıyabilir miyim ? %50'sini kullansın gibisinden Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar, windows 10'a yeni geçtim. Bu windows update otomatik olarak güncelleme yapıyor. Güncelleme yaparken internetimi hiçbir şekilde kullanamıyorum. İnterneti o uygulama için kısıtlıyabilir miyim ? %50'sini kullansın gibisinden
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #2 Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Çalıştıra, komut satırına ve ya arama bölümüne gpedit.msc yazıp çalıştırın. Bu menüden ayarlama yapabilirsiniz. Hatta hangi saatlerde indirileceğine karar verebilirsiniz.
Bilgisayarım ingilizce ama bu menüyü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Çalıştıra, komut satırına ve ya arama bölümüne gpedit.msc yazıp çalıştırın. Bu menüden ayarlama yapabilirsiniz. Hatta hangi saatlerde indirileceğine karar verebilirsiniz.