Windows Güncellemesi ile sistemde donma sorunu

Considerate

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarıma yaptığım 1809 04 Toplu Güncelleştirmesi(KB4495667)ile bilgisayarımda donma ve kasma problemleri yaşamaya başladım. Aynı gün CS:GO oyununada bir güncelleme geldiği ve ilk donma problemini oyunda yaşadığım için oyun güncellemesinden olduğunu düşündüm çünkü güncelleme öncesi 110-120 FPS alabilirken ve 60'ın altını görmememe rağmen oyunda 10 FPS'yi geçemiyordum, Steam destek ile iletişime geçtiğimde maalesef sorunum çözüme kavuşmadı.

İşin garip tarafı Half-Life oyununda 200 FPS'leri alırken onda dahil 10 civarına FPS gerilemesi aldım.

Bilgisayarımın bildirim çubuğunda ASUS Support Device güncellemelerin yüklenmesi için bilgisayar yeniden başlatılması gerekiyor uyarısı alıyorum. Yeniden başlatmama rağmen o tekrar çıkıyor.

Aygıtlarımın hepsi güncel Windows güncel ama sıkıntı geçmiyor maalesef yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bilgisayar: ASUS X555LN

İşletim Sistemi: Windows 10 Single Language

Güncellemeden olduğunu düşünüyorsan 1809 04 Toplu Güncelleştirmesi(KB4495667) programlar ve özelliklerden kaldırıp tekrar oyunlarındaki FPS değerlerine bakar mısın.

Güncellemeden olduğunu düşünüyorsan 1809 04 Toplu Güncelleştirmesi(KB4495667) programlar ve özelliklerden kaldırıp tekrar oyunlarındaki FPS değerlerine bakar mısın.
Maalesef düzelmedi o yüzden güncellemeyi tekrar yüklüyorum.
bilgisayarımdaki bu dönemsel olarak kasma sorununun nedeni bir oyun güncellemesi yani Steam
olabilir mi ama oyunları silip tekrar yükledim çıldırmak üzereyim

Sistemimi taradım ve herhangi bir tehdit algılanmadı
Kullandığın İşletim sistemini Kaspersky İnternet Security 2019 yazılımı ile tamamen taratır mısın.
Sistemimi taradım ve herhangi bir tehdit algılanmadı
Kullandığın İşletim sistemini Kaspersky İnternet Security 2019 yazılımı ile tamamen taratır mısın.

Bu arada sizden cevap beklerken birşey fark ettim.
Bilgisayarıma SolidWorks isimli programı kurarken bana bilgisayarınızda yüklenmemiş windows güncellemesi bulunuyor bu durum kuruluma zarar verebilir iptal diyerek çıkış yapabilir ve bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz diyor.
Bilgisayarı actigim her seferde Asus Support Device uyarısı o zaman windows için ama bilgisayarımı kaç kez yeniden başlattım kapattım açtım hala yüklemediyse ne yapabilirim
Bilgisayarımdaki kasma sorunuda windows sürümünü dogrulayamadigi için olabilir mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı