Gokberk_DRY
Kilopat
Yeni gelen Windows 10 Insider Preview 21343.1000 (rs_prerelease) güncellemesini yükledim, bilgisayarda bir ağırlaşma oyunlarda drop yarattı. Kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum. Kaldırma yerinde sadece 1 tane Update var.
Hocam temiz kurulum yapmanız gerekliydi eski sürüme dönmek için normal bir şekilde Microsoft sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus ile en az 8 GB belleğe sahip USB'ye yazdırmanız lazım.Yeni gelen Windows 10 Insider Preview 21343.1000 (rs_prerelease) güncellemesini yükledim, bilgisayarda bir ağırlaşma oyunlarda drop yarattı. Kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum. Kaldırma yerinde sadece 1 tane Update var.
Eki Görüntüle 947494
Geliştirici kanalında bu gibi sorunları göze alarak geçiş yapmanızı söylüyoruz ilk olarak Insider programından çıkış yapın anladığım kadarıyla geri yğkleme notkası oluşmamış bu yüzden 20H2 ISO indirip kurulum yapın diskleri biçimlendirmenize gerek yok.
Geliştirici kanalında bu gibi sorunları göze alarak geçiş yapmanızı söylüyoruz ilk olarak Insider programından çıkış yapın anladığım kadarıyla geri yükleme notkası oluşmamış bu yüzden 20H2 ISO indirip kurulum yapın diskleri biçimlendirmenize gerek yok.
Hocam bende de yavaşladı format attım ben.Şu an HDD ve 6GB RAM ile sizin sürümdeyim ve hiçbir yavaşlama söz konusu olmadı hatta bir tık daha hızlandı diyebilirim. Siz`de sorun olabilir`mi ?
Şu an HDD ve 6 GB RAM ile sizin sürümdeyim ve hiçbir yavaşlama söz konusu olmadı hatta bir tık daha hızlandı diyebilirim. Siz'de sorun olabilir'mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.