Windows güncellemesi silinmiyor

Gokberk_DRY

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Antalya
Yeni gelen Windows 10 Insider Preview 21343.1000 (rs_prerelease) güncellemesini yükledim, bilgisayarda bir ağırlaşma oyunlarda drop yarattı. Kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum. Kaldırma yerinde sadece 1 tane Update var.

1617041030956.png

Geliştirici kanalında bu gibi sorunları göze alarak geçiş yapmanızı söylüyoruz ilk olarak Insıder programından çıkış yapın anladığım kadarıyla geri yükleme notkası oluşmamış bu yüzden 20H2 ISO indirip kurulum yapın diskleri biçimlendirmenize gerek yok.

Yeni gelen Windows 10 Insider Preview 21343.1000 (rs_prerelease) güncellemesini yükledim, bilgisayarda bir ağırlaşma oyunlarda drop yarattı. Kaldırmak istiyorum fakat kaldıramıyorum. Kaldırma yerinde sadece 1 tane Update var.

Eki Görüntüle 947494
Hocam temiz kurulum yapmanız gerekliydi eski sürüme dönmek için normal bir şekilde Microsoft sitesinden ISO dosyasını indirip Rufus ile en az 8 GB belleğe sahip USB'ye yazdırmanız lazım.

Geliştirici kanalında bu gibi sorunları göze alarak geçiş yapmanızı söylüyoruz ilk olarak Insider programından çıkış yapın anladığım kadarıyla geri yğkleme notkası oluşmamış bu yüzden 20H2 ISO indirip kurulum yapın diskleri biçimlendirmenize gerek yok.

Sadece bir denemek istemiştim kötü olursa sonra kaldırırım diye.

Geliştirici kanalında bu gibi sorunları göze alarak geçiş yapmanızı söylüyoruz ilk olarak Insider programından çıkış yapın anladığım kadarıyla geri yükleme notkası oluşmamış bu yüzden 20H2 ISO indirip kurulum yapın diskleri biçimlendirmenize gerek yok.

Yani onarım mı yapacağım?
Bir rehber gibi bir şey var mı?

Şu an HDD ve 6 GB RAM ile sizin sürümdeyim ve hiçbir yavaşlama söz konusu olmadı hatta bir tık daha hızlandı diyebilirim. Siz'de sorun olabilir'mi?

Hiç anlamadım güncellemeyi yaptıktan sonra işlemci kullanımı artıp ekran kartı kullanımı düştü hatta ciddi bir düşüş oldu %58 de dolaşırken bazen %29'a iniyor (Valorant'tan değerler)
Bilgisayarı formatlayacağım, şu an Rufus ile oluşturuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı