T Trochlea Humeri Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 120 7 Ağustos 2024 #1 PC açıkken Windows kendi kendini güncellemiş ve PC ekran fotoğrafını değiştirmiş. Kaspersky ile tarattım bir virüs bulamadı. Bir sorun olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
PC açıkken Windows kendi kendini güncellemiş ve PC ekran fotoğrafını değiştirmiş. Kaspersky ile tarattım bir virüs bulamadı. Bir sorun olabilir mi?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Hiçbir şey olmaz . Neden windows güncellemesi virüs bulaştırsın hocam?
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Windows'unuz lisanslı ise ve güncellemeyi kendiniz dışardan güvenilir olmayan bir kaynaktan alıp yüklemediyseniz herhangi bir riski yok. Aksine sizi güncel tehditlere karşı da korur.
Windows'unuz lisanslı ise ve güncellemeyi kendiniz dışardan güvenilir olmayan bir kaynaktan alıp yüklemediyseniz herhangi bir riski yok. Aksine sizi güncel tehditlere karşı da korur.
Draxels Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Kormayın virüsler ya kendini belli etmez ya da sistemi kökten yok eder güncelleme ile virüs bulaşmaz. Korkmanıza gerek yok
Kormayın virüsler ya kendini belli etmez ya da sistemi kökten yok eder güncelleme ile virüs bulaşmaz. Korkmanıza gerek yok
T Trochlea Humeri Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 120 7 Ağustos 2024 #5 Aslında güncelleştirme ile bulaştı demek istemedim Birden güncelleşip duvar kağıdı değişince virüsün sonucu bir olay mı demek istedim Teşekkürler
Aslında güncelleştirme ile bulaştı demek istemedim Birden güncelleşip duvar kağıdı değişince virüsün sonucu bir olay mı demek istedim Teşekkürler
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Trochlea Humeri dedi: PC açıkken Windows kendi kendini güncellemiş ve PC ekran fotoğrafını değiştirmiş. Kaspersky ile tarattım bir virüs bulamadı. Bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Arka planınız Windows Spot mu oldu hocam? Benimde sanırsam arka planım güncelleme ile resimden Windows Spot'a kaymıştı.
Trochlea Humeri dedi: PC açıkken Windows kendi kendini güncellemiş ve PC ekran fotoğrafını değiştirmiş. Kaspersky ile tarattım bir virüs bulamadı. Bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Arka planınız Windows Spot mu oldu hocam? Benimde sanırsam arka planım güncelleme ile resimden Windows Spot'a kaymıştı.
T Trochlea Humeri Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 120 7 Ağustos 2024 #8 erdmee dedi: Arka planınız Windows Spot mu oldu hocam? Benimde sanırsam arka planım güncelleme ile resimden Windows Spot'a kaymıştı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam
erdmee dedi: Arka planınız Windows Spot mu oldu hocam? Benimde sanırsam arka planım güncelleme ile resimden Windows Spot'a kaymıştı. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam