Windows güncellemesi sonrası 940 ekran kartı kullanılmıyor

mitatcnr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malumunuz kısa zaman önce Windows 10 güncelleme yayınladı. Ben de herkes gibi güncelledim fakat notebook da NVIDIA ekran kartım kullanamıyor oldum. Hangisi kullanmak istediğimi ben değil Windows OS seçiyor. Bu da bir sürü hataya yol açıyor. Oyunlara girince Intel ile açıyor Intel'i kapıyorum bu sefer öbürü PC görüyor ama devreye de girmiyor. Grafik konusunda böyle sıkıntı yaşıyorum, eski sürüme mi dönmeliyim sizce? Ayrıca eski sürüme sıfırlamadan nasıl dönülür?

Driverleri kur son sürüme güncelle(yapmışsın).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar/Sistem/Monitör/Grafik Ayarları/Evrensel Uygulama yapın. Buradan istediğiniz oyunu veya programı seçip performans olarak ayarlayın.

Performans GPU olarak ne gözüküyor? Eski sürüme geri yükleme noktası varsa dönebilirsiniz.

Performans GPU olarak ne gözüküyor? Eski sürüme geri yükleme noktası varsa dönebilirsiniz.

İkisi de gözüküyor ne yaparsam yapayım Intel HD 520 kullanıyor Intel'i devre dışı bırakınca da hiç açmıyor Windows OS grafik ayarlarını yönetmeye başladığından beri böyle.

Benim bildiğim yöntemler bu kadar. Dediğiniz gibi Windows seçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…