N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Her saat basi Windows guncelleme icin yeniden baslatin diyordu. Ben de yaptim ama simdi Ethernet baglantisi saglanmiyor. Cozumlerde hep internetten sürücü guncelleyin demisler ama internete giremiyoruz. Biri yardim edebilir mi?
Her saat basi Windows guncelleme icin yeniden baslatin diyordu. Ben de yaptim ama simdi Ethernet baglantisi saglanmiyor. Cozumlerde hep internetten sürücü guncelleyin demisler ama internete giremiyoruz. Biri yardim edebilir mi?
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 Bir de eski sürücüye dönmeyi dener misiniz? Aygıt Yöneticisi - Sürücüye sağ tıklayıp özellikler - Sürücü- Sürücüye geri dön. Artı 0 Eksi
Bir de eski sürücüye dönmeyi dener misiniz? Aygıt Yöneticisi - Sürücüye sağ tıklayıp özellikler - Sürücü- Sürücüye geri dön.
hkomp Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #3 Başka bir cihazdan ethernet sürücüsünü indirip usb, kablo vb. bir yolla atmanız lazım. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #4 Telefon Android ise Ethernet sürücüsünü telefona indir sonra masaüstüne at kur bilgisayarı yeniden başlat. Artı 0 Eksi
Telefon Android ise Ethernet sürücüsünü telefona indir sonra masaüstüne at kur bilgisayarı yeniden başlat.
KS KS N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #5 sennayrton dedi: Bir de eski sürücüye dönmeyi dener misiniz? Aygıt Yöneticisi - sürücüye sağ tıklayıp özellikler - sürücü- sürücüye geri dön. Genişletmek için tıkla... Denedim ise yaramadi. Artı 0 Eksi
sennayrton dedi: Bir de eski sürücüye dönmeyi dener misiniz? Aygıt Yöneticisi - sürücüye sağ tıklayıp özellikler - sürücü- sürücüye geri dön. Genişletmek için tıkla... Denedim ise yaramadi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #6 nehuseyinmi dedi: Denedim ise yaramadi. Genişletmek için tıkla... Laptopmu masaüstümü kullanıyorsun hocam. Artı 0 Eksi
nehuseyinmi dedi: Denedim ise yaramadi. Genişletmek için tıkla... Laptopmu masaüstümü kullanıyorsun hocam.
KS KS N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #7 Einstein dedi: Laptopmu masaüstümü kullanıyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Masaustu Einstein dedi: Telefon Android ise Ethernet sürücüsünü telefona indir sonra masaüstüne at kur bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Laptopmu masaüstümü kullanıyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Masaustu Einstein dedi: Telefon Android ise Ethernet sürücüsünü telefona indir sonra masaüstüne at kur bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #8 nehuseyinmi dedi: Masaustu. Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Anakart marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
nehuseyinmi dedi: Masaustu. Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Anakart marka modeli nedir?
KS KS N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #9 Einstein dedi: Anakart marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ASUS TUF GAMING B550M-E Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #10 nehuseyinmi dedi: ASUS TUF Gaming B550M-E Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at hocam. Artı 0 Eksi
nehuseyinmi dedi: ASUS TUF Gaming B550M-E Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at hocam.