N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 Her saat basi Windows guncelleme icin yeniden baslatin diyordu. Ben de yaptim ama simdi Ethernet baglantisi saglanmiyor. Cozumlerde hep internetten sürücü guncelleyin demisler ama internete giremiyoruz. Biri yardim edebilir mi?
Her saat basi Windows guncelleme icin yeniden baslatin diyordu. Ben de yaptim ama simdi Ethernet baglantisi saglanmiyor. Cozumlerde hep internetten sürücü guncelleyin demisler ama internete giremiyoruz. Biri yardim edebilir mi?
hkomp Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #11 nehuseyinmi dedi: Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Driverı kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
nehuseyinmi dedi: Yeniden baslattim yine ayni sorun bir şey degismedi. Genişletmek için tıkla... Driverı kurdunuz mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #12 TUF GAMING B550M-E - Destek www.asus.com Bir de buradan işletim sistemin neyse onu seç Realtek lan driver yazanı indirip kur bilgisayarı yeniden başlat olmazsa haber ver. Artı 0 Eksi
TUF GAMING B550M-E - Destek www.asus.com Bir de buradan işletim sistemin neyse onu seç Realtek lan driver yazanı indirip kur bilgisayarı yeniden başlat olmazsa haber ver.
KS KS N nehuseyinmi Centipat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #13 Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at hocam. Genişletmek için tıkla... buyrun hkomp dedi: Driverı kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarına gel ekran görüntüsü at hocam. Genişletmek için tıkla... buyrun hkomp dedi: Driverı kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... evet
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #14 nehuseyinmi dedi: BuyurunEki Görüntüle 2253162 Evet. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsü yüklü gözüküyor hocam ayarlardan ağ ve internet kısmına gel ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
nehuseyinmi dedi: BuyurunEki Görüntüle 2253162 Evet. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsü yüklü gözüküyor hocam ayarlardan ağ ve internet kısmına gel ekran görüntüsü at.