Windows güncellemesi sonrası kendiliğinden Edge açıldı

Abdullah Kaya12

Picopat
Yeni bir sürüm güncellemesi gelmiş 20H2’ye sanırım toplu güncelleme adında. Onu yaptım yeniden başlattım bilgisayarın sıkıntı yoktu sonra işim bitince kapattım. Sonra açtığımda direkt Edge açıldı ama ana sayfa yani arama kısmı olarak. Bu normal mi?

Yeni bir sürüm güncellemesi gelmiş 20H2’ye sanırım toplu güncelleme adında. Onu yaptım yeniden başlattım bilgisayarın sıkıntı yoktu sonra işim bitince kapattım. Sonra açtığımda direkt Edge açıldı ama ana sayfa yani arama kısmı olarak. Bu normal mi? Tekrar kapatıp açtığımda açılmadı.

Yeni bir sürüm güncellemesi gelmiş 20H2’ye sanırım toplu güncelleme adında. Onu yaptım yeniden başlattım bilgisayarın sıkıntı yoktu sonra işim bitince kapattım. Sonra açtığımda direkt Edge açıldı ama ana sayfa yani arama kısmı olarak. Bu normal mi? Tekrar kapatıp açtığımda açılmadı.

Normal ilk güncelleme'den sonra Edge bende de açıldı tanıtmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.

Tam anlamadım ama büyük ihtimalle ya varsayılan tarayıcı yaptın yada başlangıçta ayarlanmış
dediğim gibi tam anlamadım ne demek istediğini yanlış bir bilgi vermek istemem diğer kişilerin dediklerinide bak bence

Anladığım kadarıyla zaten 20H2 sürümünü kullanıyodunuz ve 12 ocak güncellemesinden bahsediyosunuz yanlış değilsem. Edge’de bir şey değişti ise bunu tanıtma amacıyla açılmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı