Windows Güncellemesi Sonrası Nero 7 Açılmıyor

Ludius28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda normalde Nero 7 kullanıyorum sebebi bilgisayarın dükkanda olması ve babamın ufak tefek işlerini görmesi için. Babam uzun yıllardır Nero 7 kullanıyor arayüzü ve kullanımına çok alışık başka bir program kullanması biraz zaman alır. Nero 7 önceden sistemde çalışırken Windows güncellemesi sonrasında çalışmamaya başladı ne bir hata ne bir uyarı veriyor tıkladığımda açılmıyor bana yardım eder misiniz acaba? Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum biraz çaresiz kaldım.
Yaptıklarım

• Kaldırdım tekrar kurdum
  • Farklı kaynaktan kurdum
  • Bütün yazılım kalıntılarını silip tekrar kurdum
  • Kaspersky free ile taratıp temizledim yine aynı
  • CC ile temizledim kurdum yine yanı
  • Uyumluluk sorunu gidericisini çalıştırdım yine aynı

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sürüme dönmeniz lazım. Sürüme dönmek için Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma bölümüne gelin ve "Windows'u önceki sürüme döndür" gibi bir seçenek olacak ona basın ve bekleyin işlemin bitmesini kendini birkaç defa yeniden başlatabilir.

Burada seçenek eksik güncellemeleri kapattığım için. Orada bir seçenek daha olacak.

Malesef böyle bir ihtimalim de yok çünkü eski sürümde bilgisayarım çok sorunlu çalışıyor ve stabil değildi o yüzden başka bir alternatif bulmamız lazım çalıştırmak için.
Avastın önyükleme taramasıyla temizlemesi bilgisayarı işimi gördü ihtiyacı olan varsa çözümü bu şekilde buldum konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…