mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 19 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Windows'a güncelleme gelmiş onu indirdi yaptı daha sonra bilgisayarı yeniden başlatmak istedim ve tam 1 saattir ekran böyle. SSD olmasına rağmen. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Windows'a güncelleme gelmiş onu indirdi yaptı daha sonra bilgisayarı yeniden başlatmak istedim ve tam 1 saattir ekran böyle. SSD olmasına rağmen. Ne yapmam lazım?
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Bilgisayarı yeniden başlatın ve Aşağıda vermiş olduğum klasörü bulun ve içindekilerin hepsini silin ardından Windows Update'i yeniden denetleyin.
Bilgisayarı yeniden başlatın ve Aşağıda vermiş olduğum klasörü bulun ve içindekilerin hepsini silin ardından Windows Update'i yeniden denetleyin.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 19 Şubat 2022 #3 altotziki dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıda vermiş olduğum klasörü bulun ve içindekilerin hepsini silin ardından Windows Update'i yeniden denetleyin. Eki Görüntüle 1309546 Genişletmek için tıkla... Şu anda da böyle bir hata veriyor. Berkay1650s dedi: Şu anda da böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Birkaç kez yeniden denedim ama hep aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022
altotziki dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıda vermiş olduğum klasörü bulun ve içindekilerin hepsini silin ardından Windows Update'i yeniden denetleyin. Eki Görüntüle 1309546 Genişletmek için tıkla... Şu anda da böyle bir hata veriyor. Berkay1650s dedi: Şu anda da böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Birkaç kez yeniden denedim ama hep aynı.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #4 Berkay1650s dedi: Şu anda da böyle bir hata veriyor Eki Görüntüle 1309629 Birkaç kez yeniden denedim ama hep aynı. Genişletmek için tıkla... İndir ve yükle seçeneğini seçin.
Berkay1650s dedi: Şu anda da böyle bir hata veriyor Eki Görüntüle 1309629 Birkaç kez yeniden denedim ama hep aynı. Genişletmek için tıkla... İndir ve yükle seçeneğini seçin.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 19 Şubat 2022 #5 altotziki dedi: İndir ve yükle seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ancak tekrar aynı hatayı veriyor.
altotziki dedi: İndir ve yükle seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ancak tekrar aynı hatayı veriyor.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #6 Berkay1650s dedi: Yapıyorum ancak tekrar aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bunları uygula : Windows Update - Additional resources - Windows Deployment
Berkay1650s dedi: Yapıyorum ancak tekrar aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bunları uygula : Windows Update - Additional resources - Windows Deployment