Windows güncellemesi yaparken görüntü gitti

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
RAM
Corsair
SSD veya HDD modeli
M2 SSD Samsung
Ekran kartı
Rx580
Anakart
MSI M520A pro
İşlemci
R5 3600
Arkadaşlar güncelleme inerken ekran bir anda gitti sinyal yok diyor ama kasa şu an çalışıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünüz güncellenmiştir. Önemli bir şey değil.

Hocam görüntü alamıyorum hiçbir şekilde sök tak yaptım HDMI yeni sayılır ekran kartı sorunsuzdu kasa çalışıyor halen ne yapayım yeni sistem bozmak istemiyorum.

Ekran kartı sürücünüz güncellenmiştir. Önemli bir şey değil.

Hocam görüntü çok kötü geliyor gidip gidip geliyor ekran lütfen yardımcı olur musunuz?

@Ayturan Hocam siz yardımcı olur musunuz? Kaldım böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon yanlış okumuşum. Ben görüntü çalışmaya devam ediyor sandım.

Yani Windows güncellemesinden önce sorun yoksa, o zaman sorun sürücünün kendisindedir. Değiştirebiliyorsanız sürücüyü değiştirin.

Pardon yanlış okumuşum. Ben görüntü çalışmaya devam ediyor sandım.

Yani Windows güncellemesinden önce sorun yoksa, o zaman sorun sürücünün kendisindedir. Değiştirebiliyorsanız sürücüyü değiştirin.

Hocam bir şeyler denedim şansa bir baktım oldu görüntü geldi 2 saat içinde acaba ekran kartının driver silip veya karıştırdı, tekrardan mi kurdu sistem kendi kendine priyordik güncelleme yapıyordum her zaman ki sistem, görüntü çünkü çok kötüydü anlamsızdı 1 sn gidip 10 sn sonra geliyordu şimdi ne yapmamı önerirsiniz güncellemeyi değiştireyim mi kalsın mı pek anlamıyorum AMD serisinden.

Önceki sürüme geri dönmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı