Windows güncellenirken çöktü

Chawen

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
128GB SSD 1TB HDD
Anakart
Z490
İşlemci
I3-10100F
Merhaba Windows 11 kullanıyorum. 22H2 sürümüne güncelleye tıklamıştım daha sonra yeniden başlatma seçeneği geldi ona bastım ve bilgisayar başından ayrıldım daha sonra geldiğimde aşağıdaki gibiydi.

Sorun gidere tıklayınca aşağıdaki sekmeler açılıyor.

Başlangıç onarmaya basıyorum başarısız diyor. Güncelleştirmeleri kaldır diyorum o da başarısız oluyor. Geri yükleme dosyam da yok. Dosyaları kaybetmeden nasıl düzeltebilirim?

Windows format diskiniz varsa, onunla sistemi başlatın, şimdi yükle ekranı gelince sol alta bilgisayarı onar var ona tıklayın.

Bundan sonra güncelleme yapmadan önce sistemin imajını alın, sürekli güncellemeyin.

Disk yok ama USB üzerinden deneyeceğim.

Hocam geçmiş olsun.

Gitti Windows hocam. Tek çare format dosyasında şimdi yükle ekranından sonra altta bir yerde onar olması lazım ona basın olmazsa format lamanız lazım.

Windows 11, Windows 12 için bir test/deney sürümüdür.
Windows 11, en agresif telemetri toplayan, kullanıcının cihazını aşırı sömüren saldırgan bir işletim sistemidir.
Windows 11 henüz ham, test edilen, hataları olması kaçınılmaz olan ve BENCE de yükleyip kullanılmaması gereken bir işletim sistemidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…