Windows güncelleştirmesinden sonra bilgisayar çok yavaşladı

undied0123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Asus x550lb bilgisayarım var. Dün Eset smart security 8 indirdim. Programı incelerken güncelleştirmeler diye bir kısım vardı. Tıkladım bilgisayarıma format attığım için 110'a yakın güncelleştirme vardı, yükle tuşuna bastım indirmeye başladı.

Güncellemeleri gece geldim indirmişti ve yeniden başlatmamı istiyordu. Yeniden başlattım windows güncellemeleri yüklüyor kısmı geldi, bayağı bir uzun sürecekti neyse ben uyumuşum. Sabah kalktım bilgisayar açık fakat fotoğraf var ekranda, aşağı tuşuna basınca parolanın sorulduğu yer gelmesi gerekiyordu fakat bilgisayar donmuş sadece fareyi oynatabiliyordum.

Bende bilgisayarı düğmesinden kapattım tekrar açtım, ama bilgisayar mahvolmuş Google chrome'a tıklıyorum girmiyor. Klasörün bir tanesine tıklıyorum 15 dakikada açıyor, fareyi sağa getirince çıkan ayarlar kısmı bile 5 dk da geliyor. Windows kurtarma seçeneğini kullanmak için denetim masasını bile yarım saatte açtı, ama Windows kurtarmaya basıyorum açılmıyor. Lütfen yardımcı olun.

Delirmek üzereyim lütfen bilen birisi cevap versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı