erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.457 Çözümler 23 Yer Tottenham 8 Haziran 2021 #1 Ben güvenli modda nasıl başlatılır bilmiyorum. Güvenli modda nasıl başlatacağımı bilen söyleyebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Ben güvenli modda nasıl başlatılır bilmiyorum. Güvenli modda nasıl başlatacağımı bilen söyleyebilir mi?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 8 Haziran 2021 #2 erenspurs dedi: Ben güvenli modda nasıl başlatılır bilmiyorum. Güvenli modda nasıl başlatacağımı bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Artı 1 Eksi
erenspurs dedi: Ben güvenli modda nasıl başlatılır bilmiyorum. Güvenli modda nasıl başlatacağımı bilen söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.507 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Haziran 2021 #3 Msconfig'ten önyüklemeyi aç. Kapa ve tekrar aç. Artı 0 Eksi
Henderson Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #4 Windows'a erişminiz varsa ulaşabiliyor iseniz, shift basılı tutarken yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
KS KS erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.457 Çözümler 23 Yer Tottenham 8 Haziran 2021 #5 Henderson dedi: Windows'a erişminiz varsa ulaşabiliyor iseniz, shift basılı tutarken yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hayır windows'a hiçbir şekilde ulaşamıyorum modaröterler soruyu değiştirmiş biraz. Tam olarak sorun şu: PC açılıyor ama windows ekranı gelmiyor hiçbirşekilde her şey simsiyah. Ardaa41 dedi: Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sürekli açıp kapama yöntemi işe yarayacak olan yöntem olacak büyük ihtimal bende. Artı 0 Eksi
Henderson dedi: Windows'a erişminiz varsa ulaşabiliyor iseniz, shift basılı tutarken yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hayır windows'a hiçbir şekilde ulaşamıyorum modaröterler soruyu değiştirmiş biraz. Tam olarak sorun şu: PC açılıyor ama windows ekranı gelmiyor hiçbirşekilde her şey simsiyah. Ardaa41 dedi: Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, sürekli açıp kapama yöntemi işe yarayacak olan yöntem olacak büyük ihtimal bende.