0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 11 Temmuz 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi gibi Windows güvenliğine girdiğimde virüs ve tehdit koruması, hesap koruması vs hiçbiri açılmıyor.
Başlıkta gördüğünüz gibi gibi Windows güvenliğine girdiğimde virüs ve tehdit koruması, hesap koruması vs hiçbiri açılmıyor.
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 11 Temmuz 2022 #2 Hata mı veriyor hocam ? Artı 0 Eksi
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 0verlord23 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi gibi Windows güvenliğine girdiğimde virüs ve tehdit koruması, hesap koruması vs hiçbiri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
0verlord23 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi gibi Windows güvenliğine girdiğimde virüs ve tehdit koruması, hesap koruması vs hiçbiri açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız?
KS KS 0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 11 Temmuz 2022 #4 dilaraweqrxd dedi: Hata mı veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Fıratt10 dedi: Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki virüs ve tehdit koruması açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,5 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
dilaraweqrxd dedi: Hata mı veriyor hocam? Genişletmek için tıkla... Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Fıratt10 dedi: Ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buradaki virüs ve tehdit koruması açılmıyor.
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 11 Temmuz 2022 #5 0verlord23 dedi: Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara format atın isterseniz. Artı 0 Eksi
0verlord23 dedi: Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara format atın isterseniz.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 0verlord23 dedi: Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Buradaki virüs ve tehdit koruması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: sfc /scannow dilaraweqrxd dedi: Bilgisayara format atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir. Artı 0 Eksi
0verlord23 dedi: Virüs ve tehdit korumasına tıklayınca pencere gelmiyor hocam. Buradaki virüs ve tehdit koruması açılmıyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: sfc /scannow dilaraweqrxd dedi: Bilgisayara format atın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir.
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 11 Temmuz 2022 #7 Fıratt10 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: sfc /scannow Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür şeylere yeni başladım. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Artı 0 Eksi
Fıratt10 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: sfc /scannow Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür şeylere yeni başladım. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 dilaraweqrxd dedi: Ben bu tür şeylere yeni başladım. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Est. Olur mu öyle şey. Sadece format atmaya gerek olmadığını dile getirdim. Artı 0 Eksi
dilaraweqrxd dedi: Ben bu tür şeylere yeni başladım. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Est. Olur mu öyle şey. Sadece format atmaya gerek olmadığını dile getirdim.
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 11 Temmuz 2022 #9 Fıratt10 dedi: Est. Olur mu öyle şey. Sadece format atmaya gerek olmadığını dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yeni başladım. Zamanla öğrenirim. Artı 0 Eksi
Fıratt10 dedi: Est. Olur mu öyle şey. Sadece format atmaya gerek olmadığını dile getirdim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yeni başladım. Zamanla öğrenirim.
KS KS 0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 11 Temmuz 2022 #10 Fıratt10 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: SFC /scannow Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 16,5 KB · Görüntüleme: 62 Artı 0 Eksi
Fıratt10 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Şu komutları yazın: SFC /scannow Boşuna format atmaya gerek yok yazdığım yöntem ile sorun giderilebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım şimdi ne yapmalıyım?