wapps Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız?
Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız?
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.294 Çözümler 7 14 Nisan 2023 #2 Windows Güvenliği uygulamasını açıp ss atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS wapps Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 kerem325 dedi: Windows güvenliği uygulamasını açıp SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Üzerine tıkladığım zaman ayarlar kısmı donuyor girmiyor bir türlü. Dosya Ekleri IMG20230414234711.jpg 435,5 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
kerem325 dedi: Windows güvenliği uygulamasını açıp SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Üzerine tıkladığım zaman ayarlar kısmı donuyor girmiyor bir türlü.
AYDNd Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 wapps dedi: Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... sfc/scannow u denediniz mi ?. Artı 0 Eksi
wapps dedi: Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... sfc/scannow u denediniz mi ?.
A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 wapps dedi: Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam açılıp 1 saniyede kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
wapps dedi: Windows güvenliği açılmıyor. Çoğu çözümü denedim ama ne yapsam giremiyorum. Bildiğiniz çözüm varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam açılıp 1 saniyede kapanıyor mu?
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.294 Çözümler 7 14 Nisan 2023 #6 Aratma çubuğuna yazıp girmeyi dene, son olarak görev yöneticisini de bir kontrol et bakalım şüpheli isimli bir şey var mı. Artı 0 Eksi
Aratma çubuğuna yazıp girmeyi dene, son olarak görev yöneticisini de bir kontrol et bakalım şüpheli isimli bir şey var mı.
KS KS wapps Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Agony1376 dedi: Hocam açılıp 1 saniyede kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum donup kalıyor öyle ayarlar kısmından hiçbir şeye giremiyorum. AYDNd dedi: sfc/scannow u denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim sanırım nasıl yapacağım. AYDNd dedi: sfc/scannow u denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim sanırım nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Hocam açılıp 1 saniyede kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum donup kalıyor öyle ayarlar kısmından hiçbir şeye giremiyorum. AYDNd dedi: sfc/scannow u denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim sanırım nasıl yapacağım. AYDNd dedi: sfc/scannow u denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim sanırım nasıl yapacağım.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 14 Nisan 2023 #8 Bu videoda anlatılanları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoda anlatılanları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EgeKurtuluss Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #9 wapps dedi: Tıklıyorum donup kalıyor öyle ayarlar kısmından hiçbir şeye giremiyorum. Denemedim sanırım nasıl yapacağım. Denemedim sanırım nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
wapps dedi: Tıklıyorum donup kalıyor öyle ayarlar kısmından hiçbir şeye giremiyorum. Denemedim sanırım nasıl yapacağım. Denemedim sanırım nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?