Windows güvenliği açılmıyor

Ahmetdere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kısa zaman önce bilgisayarıma format attım ve o zamandan beri Defender uygulaması açılmıyor. Aşağıdaki görselde görüldüğü gibi sadece siyah ekran var. Windows Defender Control uygulamasından devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirme yapmak istedim ama yapamıyorum çünkü uygulama Defender'a müdahale ettiği için anında siliniyor ve açılmıyor. Gerçek zamanlı korumayı PowerShell'den devre dışı bırakıp bu sorundan kurtulmak istedim ama muhtemelen BT yöneticisi izin vermiyor hatasından dolayı devre dışı bırakamadım. Bunun dışında Defender Control'le benzer işlevi gören bir sürü uygulama vs. denedim onlarda aynı şekilde Defender tarafından anında siliniyor. Bu arada formatı 2 defa attım. İkisinde de dosyalar silinmeyecek şekilde. İlkinde yerel yeniden yükleme yaptım işte ilk kez o zaman bu sorunla karşılaştım. Daha sonra sorun düzelmesi ümidiyle bu sefer de bulut indirme ile attım ama değişen bir şey yok.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-21_164213245.png
    resim_2024-09-21_164213245.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 56
Maalesef hocam olmadı. Gördüğüm kadarıyla eylül ayında bu konuyla ilgili Microsoft'a yazan bir sürü kişi olmuş. Yine ara ara bir şeyler deniyorum ama sorun galiba Microsoft kaynaklı. Yakın zaman da bir Windows Update ile falan düzelmezse farklı bir Security programı satın alıp onu kullanırım. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı