Windows güvenliği bozuk gözüküyor

emirhan190367

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Asus Prime H510M-E
Merhaba Windows güvenliğine girdiğimde paylaştığım bu resimlerdeki durumlar ile karşılaşıyorum bunun nedeni nedir? Bilgisayarı daha yeni formatladım yani herhangi bir virüs yazılımı yok tarama yaptım ama bir şey çıkmadı daha 2 gün önce formatladım bu neden oldu? Ayarlara erişebiliyorum herhangi bir sorun yok gibi ama bazen bazı sorunlar yaratıyor yani sanki bir virüs bulaşmış ve Windows güvenliğini kendisi ayarlamış gibi çok garip. Ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-30 171611.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2023-03-30 171627.png
    66 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran görüntüsü 2023-03-30 171646.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 57
Hocam troll konu mu açıyorsunuz ne bekliyorsunuz ya?

Hayır demeye çalıştığım şey şu görsele bakın oradaki rengin yan tarafdada olmaması ben bu bilgisayara format atmadan önce o renk aynı şekilde yan taraftada vardı şu an sanki montajla oraya bir resim koyulmuş gibi gözüküyor.

Bu önceden böyle değildi yani format attıktan sonra böyle oldu troll konu falan açmadım merak ettiğimden soruyorumum bu neden böyle diye bir çözümünü sormuyorum.

Dosya Ekleri

• 4444.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 55
Ne yani? PC’nizde trojan falan mı olduğunu düşünüyorsunuz? İzlendiğinizi mi yoksa? Sadece bir kısımda daha koyu renk var diye PC’de virüs olduğunu mu çıkardınız? Lütfen yapmayın ya hiçbir şey yok. Neden bu kadar şey yazdınız ki konuya? Fotoğraflara bakmadan harbiden PC’de ciddi bir virüs diye düşünüp bakmıştım. Dediğim gibi, hiçbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…