Windows güvenliği eylemler önerildi ne demek?

Bilgisayarıma güncelleme için yeniden başlat seçeneği geldi. Kapanıp açılırken onarım hatası verdi mavi bir ekranda. Başlangıç seçeneklerinden virüs programlarını sıfırla seçince geri açıldı. Ama Windows güvenliği eylemler önerildi yazıyor Defender'in üstünde ve sarı bir ünlem var. Bu neden olur acaba? Sorun teşkil eder mi? Dizüstünü de daha yeni aldım Acer Nitro 5. yardımcı olursanız şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şeyi de sormak istiyordum; bilgisayarda bildirim geldi yeniden başlatılması lazım diye daha sonra başlattım ama açılmak yerine mavi ekranda onarılmadı dedi. Özel ayarları deneyin kısmı vardı orada başlatma ayarları vardı. Ona girince 9 seçenek geldi ve birkaçını denedim olmadı. Virüs korumasını kaldır tarzı bir şey olan kısma tıkladım öyle açıldı. Daha sonra bu yazı geldi. Az önce site ve tarayıcı taramasını açınca gitti. Ama ilk olay neden oldu ve defender ile bağlantısı ne acaba?

@RufatM @ÇAĞATAY TORUN

Virüs korumasını açın o zaman.

Ama ilk olay neden oldu ve Defender ile bağlantısı ne acaba?

Hatalı bir sürücü yüklenmesi nedeniyle onarıma geçmiş olabilir. Fakat Defender ile alakasını ben de anlayamadım. İstersen PC'yi tamamen virüs taramasından geçir, Malwarebytes indir tara bak bakalım var mı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…