S3rhatAyd1n Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim?
Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 S3rhatAyd1n dedi: Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tamamen sana kalmış. Engellemekte engellememekte.
S3rhatAyd1n dedi: Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tamamen sana kalmış. Engellemekte engellememekte.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 S3rhatAyd1n dedi: Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... AMD sitesi resmi bir site ekran kartı driveri güncellemek için izin vermeniz bir sorun oluşturmaz.
S3rhatAyd1n dedi: Bilgisayarımda böyle bir şey diyordu. İzin verdim. İzin vermem doğru mu? Doğru değilse nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... AMD sitesi resmi bir site ekran kartı driveri güncellemek için izin vermeniz bir sorun oluşturmaz.
S3rhatAyd1n Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 Ama zararlı program diyor Tarama yaptırmalıyım yoksa taramayla alakası yok mu?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 S3rhatAyd1n dedi: Ama zararlı program diyor Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal.
S3rhatAyd1n dedi: Ama zararlı program diyor Genişletmek için tıkla... Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal.
S3rhatAyd1n Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #6 Windows Güvenliği dedi: Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal. Genişletmek için tıkla... Niye?
Windows Güvenliği dedi: Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal. Genişletmek için tıkla... Niye?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #7 S3rhatAyd1n dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı çünkü engellemesi normal kalabilir Windows Defender Güvenlik duvarı bunu engelliyor.
S3rhatAyd1n dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarı çünkü engellemesi normal kalabilir Windows Defender Güvenlik duvarı bunu engelliyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #8 Windows Güvenliği dedi: Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal. Genişletmek için tıkla... Bende engellemiyor tuhaf.
Windows Güvenliği dedi: Alakası bile yok güvenlik duvarı engellemesi normal. Genişletmek için tıkla... Bende engellemiyor tuhaf.
S3rhatAyd1n Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #9 neXusTS dedi: Bende engellemiyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... False-positive yapmış olabilir mi bende?
neXusTS dedi: Bende engellemiyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... False-positive yapmış olabilir mi bende?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #10 neXusTS dedi: Bende engellemiyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... Herkesin AMD Driver sürümü farklı. S3rhatAyd1n dedi: False-positive yapmış olabilir mi bende? Genişletmek için tıkla... Rahat hissetmiyorsanız tarama yapabilirsiniz.
neXusTS dedi: Bende engellemiyor tuhaf. Genişletmek için tıkla... Herkesin AMD Driver sürümü farklı. S3rhatAyd1n dedi: False-positive yapmış olabilir mi bende? Genişletmek için tıkla... Rahat hissetmiyorsanız tarama yapabilirsiniz.