tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 RAM 8192mb SSD veya HDD modeli SSD:Turbox HDD:Toshiba Ekran kartı Nvidia Geforce Gt420 Anakart - İşlemci i5-2430 Güvenlik duvarına tıkladığımda karşıma şöyle bir pencere açılıyor: Nasıl düzelteceğim? @382019 hocam bir bakar mısınız?
Güvenlik duvarına tıkladığımda karşıma şöyle bir pencere açılıyor: Nasıl düzelteceğim? @382019 hocam bir bakar mısınız?
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 14 Şubat 2023 #2 Güvenlik duvarı harici yoksa aktiftir, çalıştıra firewall.cpl yazıp enter yapın, karşınıza gelmesi lazım.
Güvenlik duvarı harici yoksa aktiftir, çalıştıra firewall.cpl yazıp enter yapın, karşınıza gelmesi lazım.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Sinan. dedi: Güvenlik duvarı harici yoksa aktiftir, çalıştıra firewall. Cpl yazıp enter yapın, karşınıza gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Orası açık ama bu yer niye gözükmüyor onu anlamadım. Güvenlik duvarı açık olmasına rağmen hiçbir koruma sağlamıyor.
Sinan. dedi: Güvenlik duvarı harici yoksa aktiftir, çalıştıra firewall. Cpl yazıp enter yapın, karşınıza gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Orası açık ama bu yer niye gözükmüyor onu anlamadım. Güvenlik duvarı açık olmasına rağmen hiçbir koruma sağlamıyor.
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 14 Şubat 2023 #4 tedolone dedi: Orası açık ama bu yer niye gözükmüyor onu anlamadım. Güvenlik duvarı açık olmasına rağmen hiçbir koruma sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan fazla anlayamıyorum, başka bir problem var gibi görünüyor.
tedolone dedi: Orası açık ama bu yer niye gözükmüyor onu anlamadım. Güvenlik duvarı açık olmasına rağmen hiçbir koruma sağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Buradan fazla anlayamıyorum, başka bir problem var gibi görünüyor.