Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #11 533388 dedi: Prki siz ona bastığınızda ayrı bir pencrede yönetici izni istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bişey olmuyor.
533388 dedi: Prki siz ona bastığınızda ayrı bir pencrede yönetici izni istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bişey olmuyor.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 5 Ocak 2024 #12 Ahmet Emir akg dedi: Hayır öyle bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması olabilir.
Ahmet Emir akg dedi: Hayır öyle bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması olabilir.
Ahmet Emir akg Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #13 533388 dedi: Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması Genişletmek için tıkla... 533388 dedi: Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok soru sordum kusura bakma nasıl yapılacak yönetici.
533388 dedi: Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması Genişletmek için tıkla... 533388 dedi: Bende yönetici izni istiyor. Muhtemelen ondan dolayı olmuyor. Olmama nedeni ise hesabınızın yönetici hesabı olmaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok soru sordum kusura bakma nasıl yapılacak yönetici.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 5 Ocak 2024 #14 Ahmet Emir akg dedi: Çok soru sordum kusura bakma nasıl yapılacak yönetici. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı yönetine basın ve orada böyle olması lazım.
Ahmet Emir akg dedi: Çok soru sordum kusura bakma nasıl yapılacak yönetici. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı yönetine basın ve orada böyle olması lazım.