Herdeja Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 220 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaslar Windows 10 guncellemeye calisiyorum bir sorun yok ilerliyor falan tam guncelleme sonunda. Guncellestirmeler tamamlanamadi degisiklikler geri aliniyor hatasi aliyorum yardimci olur musunuz?
Arkadaslar Windows 10 guncellemeye calisiyorum bir sorun yok ilerliyor falan tam guncelleme sonunda. Guncellestirmeler tamamlanamadi degisiklikler geri aliniyor hatasi aliyorum yardimci olur musunuz?
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 655 Çözümler 7 Yer İstanbul 23 Mayıs 2020 #2 Attığım dosyayı indirin ve masaüstüne çıkarıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince tekrar deneyin güncellemeyi. AllUpdate.bat
Attığım dosyayı indirin ve masaüstüne çıkarıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince tekrar deneyin güncellemeyi. AllUpdate.bat
Herdeja Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 220 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2020 #3 Tamam tessekurler Fenxy dedi: Attığım dosyayı indirin ve masaüstüne çıkarıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince tekrar deneyin güncellemeyi. AllUpdate.bat Genişletmek için tıkla... Ise yaramadi haberiniz olsun hocam Son düzenleme: 25 Mayıs 2020
Tamam tessekurler Fenxy dedi: Attığım dosyayı indirin ve masaüstüne çıkarıp yönetici olarak çalıştırın. İşlemler bitince tekrar deneyin güncellemeyi. AllUpdate.bat Genişletmek için tıkla... Ise yaramadi haberiniz olsun hocam