Erdem şenova Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG20220209024035.jpg 209,3 KB · Görüntüleme: 103 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor?
Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Erdem şenova dedi: Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri birleştirdiğine emin misin? Artı 0 Eksi
Erdem şenova dedi: Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri birleştirdiğine emin misin?
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 9 Şubat 2022 #3 Erdem şenova dedi: Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri sildiğinden emin ol. Artı 0 Eksi
Erdem şenova dedi: Windows 10'u flash bellekle kuracaktım. Şu an "Windows'u nereye yüklemek istersin" kısmındayım. Sürücü 0 bölüm 1 sistem. Sürücü 0 bölüm 2 msr ayrılmış. Sürücü 0 bölüm 3 birincil. Sürücü 0 bölüm 4 kurtarma. Sürücü 0 bölüm 5 birincil. Sürücü 0 bölüm 6 kurtarma. Seçenekleri çıkıyor. Normalde ayrılmamış olana kurmam gerekiyor diye gösteriliyor. Ben bulamıyorum, çoktan sürücüleri biçimlendirdim. Windows 10'u nereye kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Tüm diskleri sildiğinden emin ol.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #4 Hepsini teker teker sil. Sonra 1 adet disk oluşacak onu seçip köşedeki yeni butonuna basıp diski yeniden oluşturun. Sonra alan olarak en yüksek olanı seçin devam deyin. Artı 0 Eksi
Hepsini teker teker sil. Sonra 1 adet disk oluşacak onu seçip köşedeki yeni butonuna basıp diski yeniden oluşturun. Sonra alan olarak en yüksek olanı seçin devam deyin.