K Kutay67 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Windows'a baştan her şeyi silerek temiz bir başlangıç yapmak istiyorum fakat hangi yolla yapacağım bilmiyorum. Sizce hangisi ile yapılmalı; Windows ayarlarında sıfırlama bölümü, Windows güvenli modda sıfırlama bölümü, Rufus uygulaması ile UEFI flash bellek ile?
Windows'a baştan her şeyi silerek temiz bir başlangıç yapmak istiyorum fakat hangi yolla yapacağım bilmiyorum. Sizce hangisi ile yapılmalı; Windows ayarlarında sıfırlama bölümü, Windows güvenli modda sıfırlama bölümü, Rufus uygulaması ile UEFI flash bellek ile?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 30 Aralık 2020 #2 Rufus ile UEFI modda.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.288 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 Kesinlikle Rufus ile UEFI.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.879 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Aralık 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 Rufus UEFİ
K Kutay67 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Teşekkür ederim hocalarım.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Aralık 2020 #8 Rufus şart mı? Windows'un aracı da UEFI ön yükleme diski oluşturabiliyor. Kendim bu şekilde fotmatlayıp uzun zamandır kullanıyorum.
Rufus şart mı? Windows'un aracı da UEFI ön yükleme diski oluşturabiliyor. Kendim bu şekilde fotmatlayıp uzun zamandır kullanıyorum.
K Kutay67 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 Rufustan başka önerdiğiniz flaş bellek ile ama uefi yapabilecek program veya yöntem var mı?
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.879 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Aralık 2020 #10 Yaşar Portakal dedi: Rufus şart mı? Windows'un aracı da UEFI ön yükleme diski oluşturabiliyor. Kendim bu şekilde fotmatlayıp uzun zamandır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şart değil. Aynı işlevi görüyor zaten ama Rufus bana daha pratik geliyor. Aslında tam tersi olması lazım ama.... Alışkanlık heralde.
Yaşar Portakal dedi: Rufus şart mı? Windows'un aracı da UEFI ön yükleme diski oluşturabiliyor. Kendim bu şekilde fotmatlayıp uzun zamandır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Şart değil. Aynı işlevi görüyor zaten ama Rufus bana daha pratik geliyor. Aslında tam tersi olması lazım ama.... Alışkanlık heralde.