H Harami Hectopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows harddisk görmüyor. Oyun oynarken birden mavi ekran geldi, ben de reset attım ve bilgisayar tekrardan acıldığında HDD görmedi. Sadece SSD gözüktü. Çözümünü bilen ya da yardım edecek arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2016
Merhaba arkadaşlar, Windows harddisk görmüyor. Oyun oynarken birden mavi ekran geldi, ben de reset attım ve bilgisayar tekrardan acıldığında HDD görmedi. Sadece SSD gözüktü. Çözümünü bilen ya da yardım edecek arkadaşlar var mı? Şimdiden teşekkürler.
Onur Saydam Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 930 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525095460 16 Ekim 2016 #2 Çıkar tak bir kablolarını. Farklı sata girişine bağla. Olmadı git başka bilgisayardan dene HDD'yi ama benim gördüğüm kadarıyla ölmüş. Artı 0 Eksi
Çıkar tak bir kablolarını. Farklı sata girişine bağla. Olmadı git başka bilgisayardan dene HDD'yi ama benim gördüğüm kadarıyla ölmüş.
sametcanaydogdu Hectopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 584 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2016 #3 İnsan nedense mavi ekran görünce tedirgin oluyor reset atıyor yada fişi çekiyor.(tercihim fişi çekmek.) Artı 0 Eksi
İnsan nedense mavi ekran görünce tedirgin oluyor reset atıyor yada fişi çekiyor.(tercihim fişi çekmek.)