"Windows hazirlaniyor bilgisayari kapatmayin" kapatırsam ne olur?

342746

Megapat
Makaleler
10
Arkadaslar CS:GO'ya guncelleme gelmis onu yapmistim ve sonrasinda oyun icinde cok kasma oldu. Bir yeniden baslattim ve Windows hazirlaniyor bilgisayati kapatmayin dedi ve bu arada sirada oluyor. Ama beklemeli miyim ben normalde laptopun guc tusuna basili tutup kapatiyorum. Ama sorun çıkar mı nasil yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal güncelleme geldiği için bekletiyor ya da sürekli kapama tuşundan kapadığın için hasar görmüş olan dosyaları düzeltiyor olabilir. CS GO'da yaşadığın kasmanın da bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bırak makine yapması gerektiğini yapsın, geri kalan zamanda tamamen senin emrinde olacak zaten.

Hocam normalde hep Windows ikonundan kapatiyorum ama boyle olunca yapiyorum bunu.

Hocam normalde hep Windows ikonundan kapatiyorum ama boyle olunca yapiyorum bunu.
Yapmanı önermem. Güncelleme dosyalarını yüklüyordur. Temiz yükleme ve sorunsuz kullanım için beklemen daha iyi olacaktır. Acelen olur, hemen açılması gerektiği bir durum olur o zaman başka 40 yılda bir yapılabilir fakat her bu ekranı gördüğünde yapmanı önermem.

Tamam az once acildi PC tesekkurler.

Bu bahsettiğin ekran genelde HDD bulunan sistemlerde uzun süre bekletir. Bu sürenin azalmasını istiyorsan sana SSD önerebilirim bilgin olsun. Küçük, büyük hiçbir güncellemede bu ekranda uzun süre beklemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…