Kutaay15 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazdı yaklaşık 1 ya da 1.30 saattir bu ekranda ne yapmalıyım?
Bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazdı yaklaşık 1 ya da 1.30 saattir bu ekranda ne yapmalıyım?
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #2 Kutaay15 dedi: Bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazdı yaklaşık 1 ya da 1.30 saattir bu ekranda ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kapatın. Sorun çıkarırsa dosya kurtarma yolundan gerekli dosyaları toplayıp format atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kutaay15 dedi: Bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazdı yaklaşık 1 ya da 1.30 saattir bu ekranda ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kapatın. Sorun çıkarırsa dosya kurtarma yolundan gerekli dosyaları toplayıp format atabilirsiniz.