ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar dili Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim. Yeniden başlat dedim. Yarım saat oldu böyle bekliyorum. Nasıl çözülecek bu?
Arkadaşlar dili Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim. Yeniden başlat dedim. Yarım saat oldu böyle bekliyorum. Nasıl çözülecek bu?
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 ikaross dedi: Arkadaşlar dili Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim. Yeniden başlat dedim. Yarım saat oldu böyle bekliyorum. Nasıl çözülecek? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kaç? Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Arkadaşlar dili Türkçe'den İngilizce'ye çevirdim. Yeniden başlat dedim. Yarım saat oldu böyle bekliyorum. Nasıl çözülecek? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kaç?
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Hmm kapatsak ne olur ki? Artı 0 Eksi
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 Eğer yuvarlak noktalar dönüyorsa bırak illaki olur ama ekran donduysa ona bir şey diyemem yanlış bilgi olur. Artı 0 Eksi
Eğer yuvarlak noktalar dönüyorsa bırak illaki olur ama ekran donduysa ona bir şey diyemem yanlış bilgi olur.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 Mitsuki dedi: Hmm kapatsak ne olur ki? Genişletmek için tıkla... Windows'un patlama ihtimali var. Artı 0 Eksi
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Ağustos 2021 #6 Kapattım 25 30 saniye basılı tutup bir şey yok şu an. Artı 0 Eksi
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #7 ikaross dedi: Kapattım 25 30 saniye basılı tutup bir şey yok şu an. Genişletmek için tıkla... Klasik bir çözüm her zaman işe yarar. Aç-kapa. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Kapattım 25 30 saniye basılı tutup bir şey yok şu an. Genişletmek için tıkla... Klasik bir çözüm her zaman işe yarar. Aç-kapa.