Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri 20220105_121412.jpg 46,9 KB · Görüntüleme: 150 Son düzenleme: 5 Ocak 2022
Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek?
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 5 Ocak 2022 #2 Mitsuki dedi: Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek? Acil proje ödevim var Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinizi alabilirmiyim?
Mitsuki dedi: Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek? Acil proje ödevim var Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinizi alabilirmiyim?
F FurkanSahin Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 287 5 Ocak 2022 #3 Mitsuki dedi: Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek? Acil proje ödevim var Genişletmek için tıkla... PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim.
Mitsuki dedi: Şifremi girdim ve bayağı uzunca süredir Windows hazırlanıyorda kaldı. Sürekli dönüyor. Ne yapmam gerek? Acil proje ödevim var Genişletmek için tıkla... PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #4 Çözümünü bilmiyorum ama konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın silinmesine neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.
Çözümünü bilmiyorum ama konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın silinmesine neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #5 509918 dedi: Sistem bilgilerinizi alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Casper f650 gold FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba. FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba. FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba. Dosya Ekleri 20220105_122411.jpg 124 KB · Görüntüleme: 114
509918 dedi: Sistem bilgilerinizi alabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Casper f650 gold FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba. FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba. FurkanSahin dedi: PC'yi resetle düzelir. Bende düzelmişti. Dene derim. Genişletmek için tıkla... Dostum düzeldi fakat görev çubuğu ve dosya adı yok bu sorun neden oluşuyor acaba.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 5 Ocak 2022 #6 Nasıl yani
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #7 Mobil cihaz kullanmayı beceremiyorum kusura bakmayın 509918 dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi görev çubuğu yok windows tuşuda klasör isimleri yok
Mobil cihaz kullanmayı beceremiyorum kusura bakmayın 509918 dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi görev çubuğu yok windows tuşuda klasör isimleri yok
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 5 Ocak 2022 #8 Mitsuki dedi: Mobil cihaz kullanmayı beceremiyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hmm yeniden başlatmayı deneyin. Geçmezse emin değilim fakat belki kurulumuz bozulmuş olabilir. Yeniden kurulum yapmanız gerekebilir.
Mitsuki dedi: Mobil cihaz kullanmayı beceremiyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hmm yeniden başlatmayı deneyin. Geçmezse emin değilim fakat belki kurulumuz bozulmuş olabilir. Yeniden kurulum yapmanız gerekebilir.
Mitsuki Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #9 509918 dedi: Hmm yeniden başlatmayı deneyin. Geçmezse emin değilim fakat belki kurulumuz bozulmuş olabilir. Yeniden kurulum yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açtım fakat sorun gözükmüyor
509918 dedi: Hmm yeniden başlatmayı deneyin. Geçmezse emin değilim fakat belki kurulumuz bozulmuş olabilir. Yeniden kurulum yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisini açtım fakat sorun gözükmüyor
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 5 Ocak 2022 #10 Mitsuki dedi: Görev yöneticisini açtım fakat sorun gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattınız mı?
Mitsuki dedi: Görev yöneticisini açtım fakat sorun gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattınız mı?