epicmumin Femtopat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 9 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ROG FLOW X13 GV301RE R9 6900HS RTX3050Tİ 16GB LPDDR5 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #11 titndx dedi: Bende de aynı sorun mevcut. Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #12 epicmumin dedi: maalesef Genişletmek için tıkla... Anlayamadığım şekilde ikinci oturumum da Windows Hello kullanılıyor ama ana oturumum da ne yapsam da olmuyor.
epicmumin dedi: maalesef Genişletmek için tıkla... Anlayamadığım şekilde ikinci oturumum da Windows Hello kullanılıyor ama ana oturumum da ne yapsam da olmuyor.
epicmumin Femtopat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 9 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ROG FLOW X13 GV301RE R9 6900HS RTX3050Tİ 16GB LPDDR5 Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #13 titndx dedi: Bende de aynı sorun mevcut. Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Uzun uğraşlar sonucu buldum. Okul veya iş hesabınız var ise kaldırırsanız düzelecektir.
titndx dedi: Bende de aynı sorun mevcut. Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Uzun uğraşlar sonucu buldum. Okul veya iş hesabınız var ise kaldırırsanız düzelecektir.
Zsn Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2023 #14 başlangıç menüsü, hesabınızın üzerine gelince hesap ayarlarını değiştir seçeneği, sonra uyarı göründü paraloları eşitlemek için kimliğinizi doğrulayın şeklinde. doğruladım ve çözüldü
başlangıç menüsü, hesabınızın üzerine gelince hesap ayarlarını değiştir seçeneği, sonra uyarı göründü paraloları eşitlemek için kimliğinizi doğrulayın şeklinde. doğruladım ve çözüldü