Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 15 Ağustos 2021 #1 Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi?
Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Parmak izi olsun veya olmasın orada pin kalacak.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 15 Ağustos 2021 #3 Silinen üye dedi: Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Pin varda giremezler. Şimdi arkadaşın gelse istese vermeyecek misin.
Silinen üye dedi: Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Pin varda giremezler. Şimdi arkadaşın gelse istese vermeyecek misin.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2021 #4 Silinen üye dedi: Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Pin yeterli tahmin mi edecekler?
Silinen üye dedi: Merhaba, üniversiteye gidersem yurtta kalacağım. Arkadaşlarım hariç kimsenin bilgisayarıma erişmesini istemiyorum. Sizce bu sebepten dolayı parmak izi okuyucusu alınır mı yoksa pin yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Pin yeterli tahmin mi edecekler?