Çözüldü Windows her açılışta to skip checking, 8 seconds gibi bir yazı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İlk önce Windows+r tuşuna basıp çalıştıra regedit yazıp giriyorsunuz. HKEY_LOCAL_MACHİNE+SYSTEM+CurrentControlSet+Control+SessionManager a tıklayıp yandaki BootExecute kısmına çift tıklayıp bir değer varsa silip sistemi yeniden başlatıyorsunuz. Garanti olsun diye HD Tune 5.75 ile Health sekmesinin fotoğrafını paylaşınız.
Eğer sistemi reset tuşundan yeniden başlatıyorsanız Windows diski kontrol etmek isteyebilir.
İlk önce Windows+r tuşuna basıp çalıştıra regedit yazıp giriyorsunuz. HKEY_LOCAL_MACHİNE+SYSTEM+CurrentControlSet+Control+SessionManager a tıklayıp yandaki BootExecute kısmına çift tıklayıp bir değer varsa silip sistemi yeniden başlatıyorsunuz. Garanti olsun diye HD Tune 5.75 ile Health sekmesinin fotoğrafını paylaşınız.
Eğer sistemi reset tuşundan yeniden başlatıyorsanız Windows diski kontrol etmek isteyebilir.

Çözüm
Birkaç gün önce PC kapanmadı, ben de tuştan reset attım büyük ihtimal ondan dolayıdır diye düşünüyorum. Crystaldiskmarkinfo'ya göre %100 sağlıklı.
Bu arada bir videoda bootexucute yerine k/:C bir şey yazıyor öyle mi yapmalıyım?

Bunu yapmanıza gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videoda çözüm var
Bende aynısını yaşamıştım.

Zaten aynı işlemleri söyledim. Bunu yapmanıza gerek yok demek zaten videoda ki işlemi yapmayın demek. Tek fark bir harf değiştirmiş silmekte aynı işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…