hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Ocak 2021 #11 Xubuntu hariç her şey.
Methy Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 43 Yer in a galaxy far far away Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 Windows olmasaydı diğer işletim sistemlerinden birisi Windows'a dönüşür ve en çok desteklenen işletim sistemi olurdu. Muhtemelen MacOS olurdu bu.
Windows olmasaydı diğer işletim sistemlerinden birisi Windows'a dönüşür ve en çok desteklenen işletim sistemi olurdu. Muhtemelen MacOS olurdu bu.
L Lafonde Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 18 Ocak 2021 #13 Windows 7 user dedi: Çok zor dostum. Emek ister. Genişletmek için tıkla... İroni yapmıştı.
Windows 7 user Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 Lafonde dedi: İroni yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben de ciddi söylüyor diye düşünmüştüm vallahi(gerçekten ciddi diye düşündüm.)
Lafonde dedi: İroni yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Ben de ciddi söylüyor diye düşünmüştüm vallahi(gerçekten ciddi diye düşündüm.)
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #15 Methy dedi: Windows olmasaydı diğer işletim sistemlerinden birisi Windows'a dönüşür ve en çok desteklenen işletim sistemi olurdu. Muhtemelen MacOS olurdu bu. Genişletmek için tıkla... Sadece buna gülerim dostum. Windows ve MS-DOS yaygın olduğu zaman macOS pek tutulmuyordu Muhtemelen o duruma BSD, ya da Sysem V, OS/2 gibi UNIX'ler popüler olurdu.
Methy dedi: Windows olmasaydı diğer işletim sistemlerinden birisi Windows'a dönüşür ve en çok desteklenen işletim sistemi olurdu. Muhtemelen MacOS olurdu bu. Genişletmek için tıkla... Sadece buna gülerim dostum. Windows ve MS-DOS yaygın olduğu zaman macOS pek tutulmuyordu Muhtemelen o duruma BSD, ya da Sysem V, OS/2 gibi UNIX'ler popüler olurdu.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 18 Ocak 2021 #16 Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, eğer Windows olmasaydı teknoloji çok daha arkada kalmış olabilir ya da tam tersi yerine gelecek bir işletim sistemiyle çok daha önde olmuş olabilirdi. Yine de mevcut seçenekler arasında GNU/Linux diyebilirim.
Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, eğer Windows olmasaydı teknoloji çok daha arkada kalmış olabilir ya da tam tersi yerine gelecek bir işletim sistemiyle çok daha önde olmuş olabilirdi. Yine de mevcut seçenekler arasında GNU/Linux diyebilirim.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 18 Ocak 2021 #17 Muhtemelen hepimiz MacOS kullanıyorduk şu anda. Belki de ilkel DOS türevi şeyleri.
Windows 7 user Femtopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #18 Windows 7 dedi: Belki de ilkel DOS türevi şeyleri. Genişletmek için tıkla... Artık onlar yok bile dostum.
Windows 7 dedi: Belki de ilkel DOS türevi şeyleri. Genişletmek için tıkla... Artık onlar yok bile dostum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #19 Staj Yapan Donanımcı dedi: Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, eğer Windows olmasaydı teknoloji çok daha arkada kalmış olurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft mu teknoloji getirmiş? Ne ya bu gün Technopat'ta mizah günü mü? Daha en büyük devrinde bile Microsoft 64 bit desteğini geç getirdi .
Staj Yapan Donanımcı dedi: Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, eğer Windows olmasaydı teknoloji çok daha arkada kalmış olurdu. Genişletmek için tıkla... Microsoft mu teknoloji getirmiş? Ne ya bu gün Technopat'ta mizah günü mü? Daha en büyük devrinde bile Microsoft 64 bit desteğini geç getirdi .
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Ocak 2021 #20 Windows'u kurardım.