Windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi

csrx

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ses düzeyi karıştırıcısını açtığımda karşıma çıktı. Bilgisayarda tarayıcıda yayın açıktı, bir yandan da CS:GO açıktı sesi kısayım derken karşıma "Windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi" adlı sesini kısıp azaltabileceğimiz bir yazılım gördüm. Hatta webhelper da vardı. İşin ilginç tarafı ses ayarında karşıma çıkması ben işkillendirdi. Windows güvenliği virüs ve tehdit korumasından tarama yaptım bir şey çıkmadı. Malwarebytes ile de tarama yaptım 3 5 bir şey çıktı, onları da kaldırdım zaten. Ama bu zararlı mıdır? Trojan içerir mi yoksa zararsız mı? Bunu nasıl anlayabilirim? Keylogger olabilir diyenler de var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi buna benzer bir şeyle ben de karşılaşıyorum. Windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi sürekli benden yönetici parolası istiyor. Sürekli APK kurarım o yüzden girmekte istemiyorum. Ben de senin gibi işkillendim trojandır falan diye. Ama canımı sıkmaya başladı günde en az 1-2 kez şifre istemeye başladı keşke Windows 'bu uygulamayı bir daha dikkate alma' gibisinden bir şey getirse. Gerçi hoş gerçekten Windows'un hizmetiyse bu uygulama için geçerli olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı