Windows Hoş Geldiniz ekranında bekletiyor

Grizi

Hectopat
Yer
Antalya/Fransa
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarda SSD var ve 2 ay önce aldık, bilgisayar 5 saniye gibi bir sürede açılıyor fakat hesaba şifreyi girdikten sonra 10-15 saniye arası bekletiyor bu normal midir acaba?
Bu arada bilgisayarı 2 ay önce aldık SSD'yi değil.

Son düzenleme:
Windows format atınca bende de oluyor sebebi nedir bilmiyorum ama tahminimce.
1-bütün performans yiyen özellikler, ayarlar açık
2-Görev Yöneticisi başlatma çok program var.

Aslında başlangıç kısmında 4 tane görev var ve bunlar; OneDrive, Microsoft Defender gibi Windows'un görevleri.

Sistem haricinde Opera Browserver Assistsnt'ı devre dışı bıraktım bir işe yaramadı.
Kapatın hepsini.
Kapattım ama işe yaramadı. Sistem olması gerektiği gibi 5-10 saniyede açılıyor ama şifreden sonra oturum 15-20 saniyede açılıyor.

Son düzenleme:
Hocam biraz bekleyin ben dün PC format attım çok geç açılıyordu şimdi normal 2 sn en fazla optimizasyon sorunu vardır belki.

Hocam biraz bekleyin ben dün PC format attım çok geç açılıyordu şimdi normal 2 sn en fazla optimizasyon sorunu vardır belki.

Peki hocam.
@476049 Hocam yardımınız ve uğraşınız için çok teşekkürler demin denedim 8 sn. de açıldı sanırım Windows işlemleriyle alakalıdır yani düzeldi çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam. Bu konuyu daha önce de açmıştım fakat çözüldü sanıp konuyu kapatmıştım ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarın güç tuşuna bastıktan sonra 3 saniyede açılıyor fakat hesap şifresini girdikten sonra 20 saniye boyunca "Hoş Geldiniz" ekranında kalıyor. Herkes başlangıç uygulamalarını kapatın diyor ama işe yaramıyor.

Başlangıç uygulamalarında: Cortana(ölçülmedi), Intel Graphics Command(ölçülmedi), Windows Defender(düşük), OneDrive(yüksek)... Defender dışında hepsini kapatıp denedim fakat sonuç yine aynı. Bu arada dizüstü bilgisayarı SSD'li olarak iki ay önce satın aldım.

Dosya Ekleri

• 2021-09-25 (2).png
    730,6 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemin kurulu olduğu diskteki gereksiz dosyaları temizlemeyi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…