Windows Hoş Geldiniz ekranında bekletiyor

Güncel sürüm kullanıyorsunuz. Şu an kesin bir fikir yürütemiyorum lakin boot süresini ölçen yazılımlarla bir bakın isterseniz nerede takılıyor boot.

Son düzenleme:
Hocam MyAsus uygulaması ölçmüştü bunu Windows 16 saniyede açılıyor.
Burada yazıyor:
Hocam bootracer uygulaması bozuk olabilir mi? Uygulamayı yükledim sonra defender uyarı verdi "engellendi" diye, aldırış etmedim bootracer ile test ettim sistem açılınca sağ tarafta Şampiyonsunuz! dedi açılış hızı 0.000 saniye dedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-09-25 162029.png
    91,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran görüntüsü 2021-09-25 162617.png
    227,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ben OneDrive'ı kullanmadığınızı düşünüp silme önerisinde bulunmuştum. Önyüklemede çok fazla program varsa onların kapatılması hatta kaldırılması rahatlatır diye düşündüm.

Ben OneDrive'ı kullanmadığınızı düşünüp silme önerisinde bulunmuştum. Önyüklemede çok fazla program varsa onların kapatılması hatta kaldırılması rahatlatır diye düşündüm.
Hocam biraz sert çıkıştım galiba ben silip microsoft storeden yükleyince düzelir sanıp sildim olmayınca biraz sinirlendim ama microsoftun sitesinden indirdim ve şuan sorunsuz çalışıyor lütfen kusura bakmayın.
Ayrıca windowsun geç açılma sorunuda kalsın napalım düzelmiyor. Kusura bakmayın lütfen...

Önemli değil. Ben de yardımcı olabileceğimi düşünerekten öyle bir öneride bulundum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…