Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Android sistemimde kullandığım uygulama ve oyunları bilgisayarımda da çalıştırmak istiyorum. Bunun için bana donma yapmayan, kullanışlı bir program önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2017
Arkadaşlar Android sistemimde kullandığım uygulama ve oyunları bilgisayarımda da çalıştırmak istiyorum. Bunun için bana donma yapmayan, kullanışlı bir program önerir misiniz?
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 9 Haziran 2017 #2 Bluestacks 2.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 9 Haziran 2017 #3 BlueStacks kullanabilirsin ayrıca Visual Studio ile Xamarin kullanıyorsanız onun da emulatör yazılımı var.
BlueStacks kullanabilirsin ayrıca Visual Studio ile Xamarin kullanıyorsanız onun da emulatör yazılımı var.
Eigengrau Kilopat Katılım 31 Mayıs 2017 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #4 Bluestacks kullandım daha önceden, Nox bu işte daha iyi. Eigengrau dedi: Bluestacks kullandım daha önceden, Nox bu işte daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ve genymotions tı sanırım, o da var
Bluestacks kullandım daha önceden, Nox bu işte daha iyi. Eigengrau dedi: Bluestacks kullandım daha önceden, Nox bu işte daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ve genymotions tı sanırım, o da var