5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 2 Ağustos 2025 #1 Müziğimi durdursun, oynatsın, arama yapsın, uygulamalar açsın gibi gibi... "Hey XXXXX, bugün hava kaç derece?" gibi basit işlemleri bile yapsa yeter. Aktif telefon kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2025
Müziğimi durdursun, oynatsın, arama yapsın, uygulamalar açsın gibi gibi... "Hey XXXXX, bugün hava kaç derece?" gibi basit işlemleri bile yapsa yeter. Aktif telefon kullanmıyorum.
TechnoWin24 Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 133 Çözümler 3 Yer Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9I Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #2 Böyle şeyler kullanacaksanız verilerinizin Pekin'e veya New York'a gitmesini kabul etmiş olursunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2025
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Ağustos 2025 #3 TechnoWin24 dedi: Böyle şeyler kullanacaksanız verilerinizin Pekin'e veya New York'a gitmesini kabul etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Amerikan şirketini kullandığı anda gidecek zaten. Eskiden Cortana vardı şimdi Copilot'ta sesli özellik var mı bilmiyorum.
TechnoWin24 dedi: Böyle şeyler kullanacaksanız verilerinizin Pekin'e veya New York'a gitmesini kabul etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir Amerikan şirketini kullandığı anda gidecek zaten. Eskiden Cortana vardı şimdi Copilot'ta sesli özellik var mı bilmiyorum.
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 2 Ağustos 2025 #4 TechnoWin24 dedi: Böyle şeyler kullanacaksanız verilerinizin Pekin'e veya New York'a gitmesini kabul etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kabul ediyorum
TechnoWin24 dedi: Böyle şeyler kullanacaksanız verilerinizin Pekin'e veya New York'a gitmesini kabul etmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kabul ediyorum