ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.379 Çözümler 18 Yer Batman 27 Nisan 2025 #11 erayisteya dedi: Pentium G620'de kullansam ölür mü? Genişletmek için tıkla... 12 yıllık bir işlemci ile kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
erayisteya dedi: Pentium G620'de kullansam ölür mü? Genişletmek için tıkla... 12 yıllık bir işlemci ile kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
ImCastiel Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #12 programı kurmaya çalıştığımda windows smart defender uyarı veriyor ne yapmalıyım
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.379 Çözümler 18 Yer Batman 23 Temmuz 2025 #13 ImCastiel dedi: Programı kurmaya çalıştığımda Windows Smart Defender uyarı veriyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Ek bilgi > yine de çalıştır. Defender saçma sapan şeyleri virüs olarak algılamaya başladı, qBittorrent kurmaya çalıştığımda da güvenli değil diyordu.
ImCastiel dedi: Programı kurmaya çalıştığımda Windows Smart Defender uyarı veriyor ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Ek bilgi > yine de çalıştır. Defender saçma sapan şeyleri virüs olarak algılamaya başladı, qBittorrent kurmaya çalıştığımda da güvenli değil diyordu.
ImCastiel Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #14 ED Crasher dedi: Ek bilgi > yine de çalıştır. Defender saçma sapan şeyleri virüs olarak algılamaya başladı, qBittorrent kurmaya çalıştığımda da güvenli değil diyordu. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
ED Crasher dedi: Ek bilgi > yine de çalıştır. Defender saçma sapan şeyleri virüs olarak algılamaya başladı, qBittorrent kurmaya çalıştığımda da güvenli değil diyordu. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 24 Temmuz 2025 #15 Araç güzel fakat çok yüksk sistem gereksinimleri kullanıyor neden o kadar yüksek anlayamadım daha düşük olması gerekmiyor mu normalde bir oyun kadar işlemci kullanımı var neredeyse garip geldi.
Araç güzel fakat çok yüksk sistem gereksinimleri kullanıyor neden o kadar yüksek anlayamadım daha düşük olması gerekmiyor mu normalde bir oyun kadar işlemci kullanımı var neredeyse garip geldi.